Almhus har stor etterspørsel etter middels store rehabiliteringsjobber. Vi ser at mange som i dag bor i hus som er 20 til 50 år gamle trenger hjelp til oppgradering av boligene. Ønskene om rehabiliterte boliger er store, samtidig som tiden og kanskje budsjettet er knapt. Vi kan gi deg råd til å gjøre fornuftige valg i en tidlig fase av prosjektet. Det gjelder alt fra materialvalg, til hva man skal prioritere først og hva man skal ta til slutt.

Almhus tror på norsk fagkompetanse og verdien av godt norsk håndverk, og leverer høy kvalitet på sine tjenester. Våre jobber utfører vi selv med egen innsats. De tjenestene som kompletterer våre egne kjøper vi av anerkjente norske selskaper.

Vi utfører hovedsakelig tømrerarbeider. Tjenestene våre er oppføring av boligen med bindingsverk av tre, montering av takstoler, innsetting av dører og vinder, utlekting og panel, montering av innvendige plater,

samt gulv og listverk. Vi tilbyr Enova-sertifisert rådgivning og har utført mange oppdrag for Enova gjennom tidligere arbeidserfaring. Almhus tilbyr også dette i dag.

© 2018 Almhus AS